Onze bouwprojecten

Onze bouwmaterialen worden voor heel diverse doeleinden gebruikt. Op deze pagina vindt u een aantal projecten waar we onze producten voor hebben geleverd. 

Prefab dak laten plaatsen
Snel een nieuw dak
Laten plaatsen van prefabdak

Prefab dak laten plaatsen

Een Prefab dak wordt snel geplaatst en biedt vele voordelen:

  • Heeft u een gebrek aan handen op de bouw? Een Prefabdak is snel geplaatst en de doorlooptijd op de bouw is korter.
  • Een Prefabdak wordt volledig uitgewerkt waardoor de panverdeling in de lengte en breedte perfect uitkomen.
  • Geen gording constructies aan de binnenzijde van de woning waardoor je meer ruimte in je woning krijgt.

Stenen en pannen projecten

Gebruikt u voor uw project veel stenen en pannen? Dan bent u bij Bas Bouwmaterialen aan het juiste adres. We hebben een divers aanbod van stenen en pannen. Hierbij moet u denken aan beton, cement, keramische- en stenen dakpannen, bestrating, gevelstenen, tuintegels, en kalkzandsteen. Voor een volledig beeld van onze producten kunt u langskomen in onze showroom. Dan helpen we u graag verder om het beste materiaal voor uw project uit te zoeken. We hebben ruime ervaring met grote en kleine projecten., op de foto’s hieronder krijgt u een idee hoe onze materialen in actie uitzien.

Houten projecten

In onze houtloods hebben we een uitgebreid assortiment aan hout- en plaatmaterialen. Denk hierbij aan houten binnendeuren, buitendeuren, plaatmateriaal en panelen. Voor een compleet beeld bent u van harte welkom in onze houtloods. Bent u op zoek naar een specifiek type hout? Dan helpen we graag mee. Hieronder ziet u een uniek project waarvoor wij gelamineerd balkhout hebben geïmporteerd!