Over Bas
Bouwmaterialen

Bent u op zoek naar de beste bouwmaterialen? Dan bent u bij Bas Bouwmaterialen aan het juiste adres! Sinds onze opening in 2018 streven we naar een hoge kwaliteit product en service. Veel geziene klanten voor onze bouwmaterialen komen uit onder andere Lith, Oss, ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen, Kerkdriel, Dreumel en Tiel.  U bent van harte welkom om langs te komen om onze producten van dichtbij te zien. Wilt u advies tijdens uw bezoek? Neem dan contact op en maak gerust een afspraak!

Onze logistiek

Onze locatie in Lith

In onze loods in Lith hebben we veel verschillende soorten en maten van hout- en bouwmateriaal liggen. Vaak hebben we de juiste spullen op voorraad liggen en kunt u het direct meenemen of laten bezorgen. Ook hebben we een mooie showroom, u bent hier van harte welkom!

Onze mensen

Het team van Bas Bouwmaterialen bestaat uit een team van gedreven medewerkers. Het is dan ook niet gek dat wij er alles aan doen om u het perfecte materiaal te leveren voor uw klus. We vinden het leuk om met u mee te denken over uw project. Kom dus gerust eens langs of neem contact op via de mail of telefoon. Zo kunnen we u het beste helpen!

Bas Medewerkers

Kom langs!

Bas Bouwmaterialen
Molenstraat 56
5397 EL Lith